Welkom bij Bum-Bastic, dé webshop bij uitstek die ervoor zorgt dat je onzekerheden over je lichaam verdwijnen en dat jij je goed in je vel gaat voelen.

Het idee voor deze winkel kwam er nadat een vriendin erg nare opmerkingen kreeg tijdens een gymsessie. De motivatie om daarna samen met andere mensen te sporten stond op een laag pitje! Gelukkig zijn er ook alternatieven.

Soms is het gewoon gezelliger eerst aan jezelf te werken in de privacy van je eigen woning, zonder je zorgen te hoeven maken over wie er in de buurt is.

Geen nare blikken of opmerkingen... gewoon me-time! 

over bumbastic

Er is eigenlijk niet veel nodig om je zelfvertrouwen een boost te geven, en dat kunnen we allemaal wel gebruiken!

Onze zorgvuldig uitgekozen combinatie van topproducten zorgt ervoor dat jij in geen tijd het resultaat bereikt dat je voor ogen hebt.

Last but definitely not least: jij bent uniek als persoon en mooi op je eigen manier! Niet iedereen heeft dezelfde fysieke eisen en dat is ook absoluut niet nodig. Wij bieden je wel graag verschillende manieren aan om aan jezelf te werken en je goede voornemens 100% waar te maken!

Warme groetjes van iedereen bij Bum-Bastic!

PS: Heb je feedback, vragen of opmerkingen? Mis je bepaalde artikels in ons assortiment? Laat ons zeker iets weten via ons contactformulier zodat we hier rekening mee kunnen houden!