Hoe lang moet ik wachten op mijn pakketje van Bum-Bastic?

Standaard  doen we een order- en betaalverificatie, gevolgd door een grondige kwaliteitscontrole van het product. Hierdoor hebben onze artikelen een voorbereidingstijd van 24/48u. Eens we alles met de nodige zorg hebben voorbereid en ingepakt, verzenden we je pakket en ontvang je dit tussen de 2 en de 5 werkdagen later.

Je wordt uiteraard op de hoogte gebracht van de goede ontvangst van je bestelling en je krijgt ook een e-mail met een link naar je track & trace code zodat je het verzendproces goed kunt opvolgen! 

Om ervoor te zorgen dat we eerlijke prijzen kunnen vragen voor onze producten hebben wij ervoor gekozen om de producten rechtstreeks vanuit de leverancier te versturen. Hierdoor kunnen wij enorm besparen op transport-, opslag-, en verpakkingskosten en de producten aanbieden tegen een eerlijke prijs.

We werken enkel en alleen samen met Europese fabricanten die milieuvriendelijkheid en duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Al onze producten zijn dan ook conform met de Europese fabricatienormen, van topkwaliteit én worden geleverd met 2 jaar garantie. 

Met het milieu in het achterhoofd rijden onze koeriers uit zodra de wagens voor meer dan 90% gevuld zijn. De levertijd inschatten is dus soms moeilijk en afhankelijk van de geselecteerde transportdienst die op dat ogenblik beschikbaar is. Houd er dus rekening mee dat bovenstaande tijden indicatief zijn en dat ze enkel betrekking hebben op werkdagen, niet op weekends en feestdagen.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

0 EUR - wij dragen alle kosten en verzenden al je bestellingen dus 100% gratis!