Hoeveel bedragen de verzendkosten?

0 EUR - wij dragen alle kosten en verzenden al je bestellingen dus 100% gratis!

Wanneer ontvang ik mijn pakketje?

Standaard  doen we een order- en betaalverificatie, gevolgd door een grondige kwaliteitscontrole van het product. Hierdoor hebben onze artikelen een voorbereidingstijd van 24u. Eens we alles met de nodige zorg hebben voorbereid en ingepakt, verzenden we je pakket en ontvang je dit tussen 2 en de 5 werkdagen later.

Je wordt uiteraard op de hoogte gebracht van de goede ontvangst van je bestelling en je krijgt ook een e-mail met een link naar je track & trace code zodat je het verzendproces goed kunt opvolgen! 

We werken enkel en alleen samen met Europese fabricanten die milieuvriendelijkheid en duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Al onze producten zijn dan ook conform met de Europese fabricatienormen, van topkwaliteit én worden geleverd met 2 jaar garantie. 

Met het milieu in het achterhoofd rijden onze koeriers uit zodra de wagens voor meer dan 90% gevuld zijn. De levertijd inschatten is dus soms moeilijk en afhankelijk van de geselecteerde transportdienst die op dat ogenblik beschikbaar is. Houd er dus rekening mee dat bovenstaande tijden indicatief zijn en dat ze enkel betrekking hebben op werkdagen, niet op weekends en feestdagen.